Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Unlikely hero' scoort na 134 wedstrijden: 'Dit is het beste gevoel ooit'

Laatste update:

Shaw maakte zeven minuten voor tijd de 2-0 en dat bleek een belangrijk doelpunt, want Leicester kwam in de blessuretijd nog terug tot 2-1. "Het was mijn eerste doelpunt. Hoe ik scoorde, maakt niet uit", vertelt de vleugelverdediger, die een aantal moeilijke seizoenen achter de rug heeft. José Mourinho toonde zich niet zelden kritisch over Shaw en maakte sinds 2016 slechts 22 keer gebruik van de Engelsman.

Meer: ‘Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten’

Zijn doelpunt tegen Leicester in de seizoensouverture gaf dan ook een enorme boost. "Dit is het beste gevoel dat ik ooit heb gehad in mijn carrière", zegt Shaw bij Sky Sports. "Ik heb in de voorbereiding hard gewerkt en veel tijd gehad om te reflecteren. Ik weet ook dat ik beter kan dan ik vandaag speelde en dat wil ik aan de manager laten zien. Ik wil niet te hard van stapel lopen na een wedstrijd, maar ik wil tot de beste linksbacks ter wereld behoren."

"Hier ligt het fundament om dat te kunnen bereiken", vervolgt de 23-jarige Shaw, die voor zowel Southampton als Manchester United tot 67 officiële duels kwam en bovendien zeven interlands speelde. "Ik wil weer voor Engeland spelen. Ik wil meedoen aan toernooien als het WK. Mentaal gezien was de zomer een uitdaging. Het was geweldig om te zien hoe goed Engeland het deed, maar het was teleurstellend dat ik thuis moest toekijken. Ik was erbij tijdens het WK in Brazilië en dat was geweldig om mee te maken."

-
Kan Luke Shaw tot de beste linksbacks ter wereld gaan behoren?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
3
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties