Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Unnerstall adviseert PSV'er: 'Misschien beter om een andere club te zoeken'

Laatste update:

Unnerstall erkent dat Ihattaren niet de enige was die aanpassingsproblemen had onder Schmidt. "Er waren wel meer jongens die moesten wennen", vertelt de doelman tegen Voetbal International. "Maar ach, Mo. Mo is Mo. Als je zo met hem zit en praat, is hij echt een topgast. Een kapotgoeie voetballer ook. Als hij die bal had, stond ik soms echt te genieten. Maar aanvallen is niet alles in het moderne voetbal. Dat moet hij nog leren. Lukt dat, dan speelt hij straks weet-ik-waar. Dan kan hij zo ver komen. Maar je kunt nog zo goed voetballen. Als de trainer zegt: 'We gaan zo spelen' en je doet het niet, dan speel je niet. En dan is het misschien beter om een andere club te zoeken."

Ihattaren werd door PSV al meerdere keren uit de A-selectie gezet en traint ook nu weer apart van de groep. "Aan Mo kon je het op de training meteen aflezen", vervolgt Unnerstall. "Heeft hij er zin in, of had hij beter binnen kunnen blijven? Dat is niet goed. Iemand als Mario Götze is daar veel professioneler in. Die heeft ook heus weleens een mindere dag. Mario werd ook vader en had ook slechte nachten. Het minste wat je dan kunt doen op de training, is arbeid leveren. Niet nadenken, gewoon rennen. Maar dat is voor Duitsers misschien toch wat gemakkelijker dan voor Nederlanders."

Unnerstall staat er niet van te kijken dat PSV tot op heden een vlekkeloze voorbereiding draait. De Eindhovenaren liggen op koers om door te stoten tot de groepsfase van de Champions League en kwamen ook ongeschonden uit het eerste competitieduel met Heracles Almelo (0-2). "Ik had verwacht dat het zou gebeuren, maar niet zo laat", aldus de Duitse goalie. "Het is jammer dat we halverwege vorig seizoen nog niet op een vergelijkbaar niveau zaten. Maar er waren blijkbaar toch nog een paar andere spelers nodig. Vorig seizoen konden of wilden een paar spelers nog niet brengen wat Roger wil. Nu is PSV zo ver. Ze spelen echt goed, poeh. Mooi om te zien."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties