Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Unnerstall: 'Ik wist precies hoe het zat bij PSV, dat had Van Bommel gezegd'

Laatste update:

"Het was een bewogen week", blikt Unnerstall terug met Voetbal International. De Duitser was drie dagen voor het uitduel met Willem II nog tribuneklant bij het Europa League-duel met LASK Linz. In die ontmoeting fungeerde Robbin Ruiter nog als tweede doelman. "Maar voor mij was het eigenlijk niet heel spannend. Naar mij toe was altijd heel duidelijk gecommuniceerd dat ik de tweede man was, zodra ik fysiek en qua niveau helemaal de oude was geworden."

"De periode voor Willem II was ik dat nog niet, maar ik wist precies hoe het zat", vervolgt Unnerstall zijn relaas. "Van Bommel had namelijk gezegd: 'Als jij honderd procent bent, ben jij achter Zoet de eerste optie'. De boomlange sluitpost moest naar eigen zeggen flink wennen aan zijn nieuwe status bij PSV. "Ik was eerste doelman bij PSV, precies wat ik wilde en waar ik hard voor gewerkt had, maar om eerlijk te zijn kon ik er niet echt van genieten. Het was chaotisch op de club, de sfeer was niet goed, het vertrouwen in het team was laag."

Unnerstall is inmiddels een vertrouwd gezicht in het elftal van PSV, dat na de winterstop veel betere resultaten kan overleggen. Voor hem is een jongensdroom uitgekomen. "Bij Schalke 04 heb ik gedurende twee seizoenen behoorlijk wat wedstrijden gespeeld, maar ik ben er nooit helemaal doorheen gekomen. Er is in die periode nooit een moment geweest waarop ik kon zeggen: nu ben ik eerste keeper van deze club. Nu kan ik wel zeggen dat ik eerste doelman van PSV ben, dat is heel mooi", zo besluit Unnerstall.

Het is logisch dat Lars Unnerstall de eerste doelman van PSV is

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
0
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
7
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties