Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aanklager betaald voetbal begint vooronderzoek na uitbarsting Slutsky

Laatste update:

"Alle scheidsrechters in de Eredivisie zijn vriendelijk en van Champions League-niveau, maar hij… Hij zegt nooit gedag, schudt nooit mijn hand en geeft nooit antwoord als ik iets vraag", luidde de tirade van Slutsky. "Misschien houdt hij niet van dikke mensen, ik weet het niet." De verwachting is dat de aanklager betaald voetbal een vooronderzoek zal instellen en Slutsky de komende duels van Vitesse zal moeten missen.

"Hij moet dit niet doen. Het is kostelijke televisie en ik vind het een schattige man, maar hier kan hij een straf voor krijgen", waarschuwde Willem Vissers zondagavond bij Studio Voetbal. De journalist van de Volkskrant vindt, 'net als iedereen', dat de VAR in de basis een goede uitvinding is. "Maar er schort nog wat aan de uitvoering. Als iedereen constant scheidsrechters beschuldigt op deze manier en zegt dat ze hen expres benadelen, dan zijn we ver van huis."

"Ik vind ook dat het wel meeviel met de fouten van Gözübüyük." Slutsky was boos over de eerste strafschop van PSV, waarbij Hirving Lozano op zoek ging naar contact met doelman Remko Pasveer. Niet veel later werd een strafschop voor Vitesse terecht teruggedraaid door Gözübüyük, die op dat moment wel gebruik maakte van de VAR. Evgeny Levchenko vindt de uitspraken van Slutsky niet handig. "Ik denk dat hij wordt bestraft met een paar wedstrijden", voorzag de oud-voetballer in de televisiestudio. "Hij heeft ook gezegd dat het de slechtste scheidsrechter ter wereld is. Dat is een aanval op de scheidsrechter."

Update 8 april 14.44 uur - Aanklager betaald voetbal begint vooronderzoek na uitbarsting Slutsky
Leonid Slutsky moet inderdaad vrezen voor een schorsing na zijn tirade aan het adres van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De Gelderlander weet maandag te melden dat de aanklager betaald voetbal van de KNVB een vooronderzoek is begonnen naar aanleiding van de uitbarsting van de Vitesse-trainer. Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond wil lopende het onderzoek niet op de zaak ingaan: "Ik volg de procedure. Ik wacht alle ontwikkelingen af, zoals het in de rechtsgang hoort", is zijn korte reactie.

-

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
9
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
120

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties