Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aanklager doet materiaalman van Heracles schikkingsvoorstel

Laatste update:

Heracles had een ingooi moeten krijgen, maar de arbitrage gaf Ajax het voordeel van de twijfel. Daar was Meijer het niet mee eens en dat hij liet ook duidelijk aan de vierde official blijken. "Arnold heeft iets gezegd wat volgens mij niet door de beugel kan en de vierde man was daar een beetje verbaasd over", erkende coach John Stegeman tegenover RTV Oost.

"Het is niet handig van Arnold en hij moet gewoon z'n mond houden tegen de vierde man. Hij mag best wel wat zeggen, maar moet niet gaan beledigen. Dat heb ik hem ook verteld." Door de nederlaag, én de puntendeling van NAC Breda tegen FC Dordrecht (2-2), staat Heracles nog maar twee punten boven de rode streep.

Update 13 april 17.31 uur - Aanklager doet materiaalman van Heracles schikkingsvoorstel
Arnold Meijer, de materiaalman van Heracles Almelo, heeft van de aanklager betaald voetbal een schikkingsvoorstel ontvangen. Hij misdroeg zich zaterdagavond verbaal jegens de vierde official en werd door scheidsrechter Kevin Blom naar de tribune verwezen. De aanklager wil Meijer één wedstrijd schorsen: als de materiaalman akkoord gaat, mist hij zondag Heracles' thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties