Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aanklager doet PSV'er Marcelo voorstel van drie duels

Laatste update:

Marcelo sprintte na ruim twintig minuten langs directe tegenstander Hoesen en leek de Ajacied een tik in zijn gezicht te geven. Scheidsrechter Björn Kuipers zag de aanvaller opeens gehurkt op het veld zitten, maar had het incident niet waargenomen. Omdat het moment dus niet beoordeeld is, kan de aanklager betaald voetbal een vooronderzoek starten.

Mocht het tot een schorsing komen, dan mist Marcelo aankomende zondag de volgende competitietopper van PSV, thuis tegen FC Twente. In dit duel zal Mark van Bommel er ook al niet bij zijn: de middenvelder kreeg tegen Ajax een gele kaart en is voor de wedstrijd tegen Twente geschorst.

Update 5 december 13.18 uur - Aanklager start vooronderzoek naar 'slaande' PSV'er Marcelo
De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek begonnen naar een actie van Marcelo. De verdediger van PSV leek Danny Hoesen in het duel met Ajax (3-1 voor de Amsterdammers) een tik in zijn gezicht te geven, een gebeurtenis die niet werd opgemerkt door het arbitrale trio. Op basis van televisiebeelden wordt Marcelo mogelijk alsnog gestraft voor zijn actie, meldt de De Telegraaf.

Update 5 december 16.12 uur - Aanklager doet PSV'er Marcelo voorstel van drie duels
Volgens De Telegraaf heeft de aanklager betaald voetbal een voorstel verzonden naar PSV'er Marcelo. De verdediger gaf Danny Hoesen in de wedstrijd Ajax-PSV naar het zich liet aanzien een tik in het gezicht. Björn Kuipers deed er tijdens het duel niets mee, maar op basis van tv-beelden besloot de aanklager toch een onderzoek in te stellen. Hij heeft nu besloten Marcelo een schikkingsvoorstel te doen van vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Gaat de Braziliaan akkoord, dan mist hij de duels met FC Twente, NEC en NAC Breda.

-
Marcelo verdient een schorsing

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
25
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
339
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties