Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aanklager ziet af van onderzoek naar Kazim-Richards

Laatste update:

Kazim-Richards liet een grote kans op de 0-1 liggen, ruziede met Ajax-keeper Jasper Cillessen en raakte met zijn arm het gezicht van directe tegenstander Niklas Moisander. Voor die actie zou de aanvaller op basis van televisiebeelden geschorst kunnen worden. Het voorval werd tijdens de Klassieker niet waargenomen door arbiter Bas Nijhuis. De leidsman voorkwam wel een confrontatie tussen Kazim en Cillessen.

De doelman was na afloop op weg naar de Engelse Turk, maar daar stak Nijhuis een stokje voor. "Ik mocht niet naar hem toe van de scheidsrechter", vertelt de Oranje-international aan het Algemeen Dagblad. Tijdens de wedstrijd ging het er ook al onvriendelijk aan toe tussen de Ajax-goalie en opponent Jens Toornstra. "Je moet gewoon niet tegen mij gaan schreeuwen. In het veld sta ik wel mijn mannetje, hoor", maakt Cillessen duidelijk.

Update 27 januari 13.16 uur - Aanklager ziet af van onderzoek naar Kazim-Richards
De aanklager betaald voetbal stelt geen onderzoek in naar Feyenoord-aanvaller Colin Kazim-Richards. Hij kreeg het zondag, tijdens de wedstrijd Ajax-Feyenoord, aan de stok met Jasper Cillessen en raakte met zijn arm het gezicht van Niklas Moisander. De aanklager heeft volgens Voetbal International besloten dat er geen vervolgonderzoek nodig is en dus is deelname van Kazim-Richards aan de komende wedstrijden van Feyenoord niet in gevaar.

-
Denk je dat Colin Kazim-Richards geschorst zal worden?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties