Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aankoopteller Málaga staat na komst Sevilla-verdediger op acht

Laatste update:

De 25-jarige Sánchez speelde de afgelopen twee seizoenen slechts veertien duels voor Sevilla. Anderhalf jaar geleden werd tijdens een routinecontrole een hartafwijking vastgesteld. De clubarts van Sevilla verbood hem, in afwachting van nader medisch onderzoek, elke fysieke inspanning. Sánchez liet zich nadien in Duitsland opereren en is inmiddels in staat om zonder problemen topsport te bedrijven.

Málaga is onder leiding van Sheikh Abdullah Bin Nassar Al-Thani bezig om een indrukwekkende selectie samen te stellen. Zo werden onder meer Joris Mathijsen, Ruud van Nistelrooij, Diego Buonanotte, Nacho Monreal en Jérémy Toulalan al naar La Rosaleda gelokt. Sánchez speelde in het verleden 47 duels voor Espanyol.

Update 21:50 uur - 'Valencia en Málaga akkoord over transfersom Joaquín'
Niet Sergio Sánchez, maar Joaquín lijkt nu de eerstvolgende aanwinst van het ambitieuze Málaga te gaan worden. Diverse Spaanse media beweren dat de ambitieuze middenmoter en Valencia donderdag een akkoord hebben bereikt over een transfersom van vier miljoen euro voor de vleugelaanvaller, die zelf ook openstaat voor een overgang. De 29-jarige Joaquín heeft er vijf seizoenen bij Valencia opzitten.

Update vrijdag 13:25 uur - Ook Joaquín wordt ploeggenoot van Van Nistelrooij en Mathijsen
Joaquín wordt zo goed als zeker de volgende opmerkelijke versterking van Málaga. De Zuid-Spaanse club meldt vrijdag op de officiële website dat het een akkoord heeft bereikt met Valencia over de te betalen afkoopsom. Wanneer de speler zelf ook tot overeenstemming komt met de ambitieuze Andalusiërs, zal de transfer officieel worden gemaakt.

Update vrijdag 1 juli 16:05 uur - Aankoopteller Málaga staat na komst Sevilla-verdediger op acht
Málaga kan geen genoeg krijgen van het inkopen doen. De Spaanse club meldt vrijdag dat het met Sergio Sánchez de zevende versterking voor het nieuwe seizoen heeft binnengehaald. De 25-jarige verdediger komt over van Sevilla, waarvoor hij het afgelopen voetbaljaar zeven keer op mocht draven in competitieverband. In het verleden was de voormalig jeugdinternational ook actief voor Espanyol, Real Madrid Castilla en Racing Santander.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties