Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aanslagpleger op Carcela krijgt enorme strafvermindering

Laatste update:

Ruytinx kreeg een gele kaart, maar kan op basis van 'laakbare feiten' alsnog zwaarder worden gestraft door de tuchtcommissie van de Belgische voetbalbond (KBVB). "Ik heb enorm veel spijt en wil benadrukken dat het niet opzettelijk gebeurd is. Ik word nu gezien als een misdadiger. Het lijkt wel alsof ik een moord heb gepleegd. Ik ben heel blij dat Mehdi geen breuk heeft opgelopen."

Carcela wenste geen contact met Ruytinx. "Ikzelf wil nu een zwarte pagina omslaan. Ik heb mooie momenten gehad in het voetbal, maar dan was daar weinig aandacht voor. Eén keer doe ik iets mis, nu springt iedereen erop. Wel, als ze aan mijn vrouw en kinderen komen, stopt het voor mij." De vrouw van Ruytinx ontving bedreigingen.

Update 12 december 13.42 uur - OHL houdt 'aanslagpleger' op Carcela voorlopig in de luwte
Oud-Heverlee Leuven houdt Bjorn Ruytinx voorlopig in de luwte. De aanvaller ligt zwaar onder vuur in België, nadat hij Mehdi Carcela afgelopen weekend met een harde tackle gescheurde enkelbanden bezorgde. "In samenspraak met coach Ronny Van Geneugden werd besloten om speler Bjorn Ruytinx niet op te nemen in de selectie. Gelet op de commotie van de afgelopen dagen wil OHL in alle sereniteit de uitspraak van de Geschillencommissie voor het Betaald Voetbal afwachten", luidt de verklaring van de club.

Update 17 december 14.20 uur - Belgische bond wil aanslagpleger op Carcela zes duels schorsen
De Geschillencommissie van de Belgische voetbalbond wil Bjorn Ruytinx zes wedstrijden, waarvan twee voorwaardelijk, schorsen voor zijn horrortackle op Mehdi Carcela. De voetballer, die een topadvocaat in de arm heeft genomen om hem te verdedigen, krijgt later op de dag te horen hoe zijn definitieve strafmaat luidt. Hij heeft daarna nog wel de mogelijkheid om in beroep te gaan.

Update 18 december 13.22 uur - 'Onaanvaardbaar dat een lach als argument wordt gebruikt'
Bjorn Ruytinx plaatste een gemene tackle op het been van Mehdi Carcela en toen de speler van Standard Luik op de grond lag stond Ruytinx er minachtend bij te lachen. Hij heeft voor die lach een schorsing van vier duels gekregen, maar daar gaat zijn club Oud Heverlee Leuven niet mee akkoord. "Onaanvaardbaar dat een gelaatsuitdrukking als argument voor de bestraffing wordt gebruikt. Blijkbaar wordt een lach even streng bestraft als een slag", stelt de club in een reactie.

Update 20.15 uur - Aanslagpleger op Carcela krijgt enorme strafvermindering
Bjorn Ruytinx is goed weggekomen. De 33-jarige aanvoerder en spits van Oud-Heverlee Leuven pleegde een aanslag op de enkels van Mehdi Carcela-González van Standard Luik en stond er vervolgens minachtend bij te lachen. De geschillencommissie van de Belgische voetbalbond wilde Ruytinx voor vier wedstrijden schorsen, maar de beroepscommissie van de KBVB heeft de straf naar één duel verminderd.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
12
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties