Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aanstelling Seedorf en Kluivert bevestigd door Kameroense bond

Laatste update:

Seedorf heeft zodoende een nieuwe trainerklus nadat hij Deportivo La Coruña vorig seizoen niet voor degradatie kon behoeden. Hij krijgt de taak om Kameroen naar succes te leiden op de Afrika Cup in eigen land. In september staan de eerste wedstrijden voor de Nederlander op het programma, tegen Malawi en de Comoren. Het gaat om kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup, maar als toernooiorganisator is Kameroen automatisch al geplaatst.

Kluivert was niet meer werkzaam in de voetballerij nadat hij in juni 2017 vertrok als technisch directeur van Paris Saint-Germain. Eerder deze week werd al duidelijk dat Kameroen in Seedorf-Kluivert het nieuwe trainersduo zag, nadat Sven-Göran Eriksson te hoge financiële eisen stelde. Na het vertrek van Broos nam Alexandre Belinga de honneurs waar, maar Kameroen zag in hem niet de man die voor succes zou zorgen op de Afrika Cup.

De aanstelling van Seedorf en Kluivert is nog niet officieel gemaakt door de Kameroense voetbalbond. Het is daarom nog niet duidelijk voor hoeveel jaar het duo tekent. Het West-Afrikaanse land ontbrak deze zomer op het WK, maar won vorig jaar wel de Afrika Cup en is dus titelverdediger in eigen land. De Afrika Cup vindt volgend jaar voor het eerst plaats in juni.

Update 6 augustus 20.27 uur - Aanstelling Seedorf en Kluivert bevestigd door Kameroense bond
Clarence Seedorf en Patrick Kluivert gaan inderdaad als respectievelijk bondscoach en assistent-bondscoach aan de slag bij de nationale ploeg van Kameroen. De voetbalbond van het Afrikaanse land heeft de aanstelling van het Nederlandse duo maandagavond namelijk via de officiële kanalen bevestigd. Hoe lang de twee zich aan de Ontembare Leeuwen hebben verbonden, is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Zie je in Clarence Seedorf en Patrick Kluivert een goed trainersduo?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
2
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties