Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aanvaller van Grealish veroordeeld tot gevangenisstraf van 14 weken

Laatste update:

Op de website biedt Birmingham City zijn excuses aan voor het wangedrag van de supporter. Daarnaast zullen the Blues meehelpen bij een onderzoek naar het incident. Grealish reageert na afloop bij Sky Sports op het bizarre voorval. "Ik dacht dat we een corner kregen en liep naar mijn positie. Opeens voelde ik een arm van achteren tegen mijn gezicht komen. Natuurlijk is er rivaliteit in het voetbal, maar hier is geen plaats voor."

In de tweede helft besliste Grealish de derby met een lage schuiver. "Ik probeerde door te gaan en ik denk dat het me goed gelukt is. Het was ongelooflijk om het winnende doelpunt te maken voor onze eigen supporters. Zeker na wat er in de eerste helft gebeurde." Manager Dean Smith is blij dat het goed afgelopen is. "Dit mag niet gebeuren, de beveiliging had beter moeten ingrijpen. Gelukkig is alles goed met Jack. Ik vind rivaliteit geen probleem, maar dit gaat te ver."

Voor Birmingham City-manager Garry Monk werd het een zwarte middag. "Ik heb het incident nog niet teruggezien, maar iedereen weet dat dit niet kan gebeuren op een voetbalveld. We zien dit natuurlijk niet door de vingers, maar een idioot weerspiegelt onze supporters niet. Ik hoop dat het goed wordt afgehandeld. Het belangrijkste is dat Jack in orde is." De betreffende supporter is tijdens de wedstrijd overgedragen aan de politie en is inmiddels opgepakt.

Update 11 maart 16.48 uur - Aanvaller van Grealish veroordeeld tot gevangenisstraf van 14 weken
De man die Aston Villa-middenvelder Jack Grealish zondagmiddag aanviel tijdens de derby tegen Birmingham City is maandag veroordeeld tot een gevangenisstraf van veertien weken. Paul Mitchell werd door de rechter in Birmingham schuldig geacht aan het plegen van geweld en het overtreden van de regels wat betreft het betreden van het veld. Hij moet bovendien een boete van ruim vierhonderd euro betalen en mag daarnaast de komende tien jaar geen enkele voetbalwedstrijd in het Verenigd Koninkrijk bijwonen.

-

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
4
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
31
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties