Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aanwinst van Koeman vertrekt al na 25 dagen bij Southampton

Laatste update:

De 22-jarige middenvelder zou er niet in slagen om zich aan te passen en teveel moeite hebben met de fysieke trainingen van Koeman. Beide partijen hebben daarom besloten om na een paar weken alweer uit elkaar te gaan en Taïder staat nu voor een terugkeer naar Italië. Inter zal hem opnieuw gaan verhuren; de middenvelder gaat aan de slag bij Sassuolo, dat in het afgelopen seizoen net boven de degradatiestreep eindigde in de Serie A.

Taïder speelde vorig seizoen 25 competitiewedstrijden voor Inter, waarvan 13 als basisspeler, en ging met de Algerijnse ploeg mee naar het WK. De middenvelder deed mee tegen België en Duitsland en rondde begin augustus zijn tijdelijke overgang naar Southampton af. Koeman was blij met de komst van Taïder, maar schijnt nu tot de conclusie te zijn gekomen dat de international zijn ploeg niet kan helpen.

Update 1 september 15.15 uur: Aanwinst van Koeman vertrekt al na 25 dagen bij Southampton
De wegen van Saphir Taïder en Southampton scheiden al na 25 dagen. De club van manager Ronald Koeman maakt maandagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de middenvelder terugkeert naar Internazionale. De verwachting is dat Taïder bij een andere Italiaanse club wordt ondergebracht.

Vreemd: Saphir Taïder lijkt mij toch goed genoeg voor Southampton

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
78

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties