Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AC Milan bevestigt: 'Ibrahimovic keert niet terug'

Laatste update:

Mino Raiola heeft in de afgelopen dagen een aantal marathongesprekken met de leiding van AC Milan gevoerd, waaronder een vier uur durende sessie op maandag. De zaakwaarnemer van Ibrahimovic en technisch directeur Leonardo hebben tijdens die onderhandelingen de voorwaarden voor een terugkeer van de inmiddels 37-jarige spits besproken en lijken nu tot een akkoord te zijn gekomen.

Het doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse sportprogramma meldt dat Ibrahimovic 'ja' heeft gezegd tegen een in januari ingaand dienstverband bij de huidige nummer vijf van de Serie A. Trainer Gennaro Gattuso is in de jacht op Champions League-deelname hard op zoek is naar een extra spits om de concurrentie aan te gaan met Gonzalo Higuaín en Patrick Cutrone en ziet in de ervaren Ibrahimovic naar verluidt op dit moment de beste haalbare optie.

De aanvaller gaat, als Los Angeles Galaxy bereid is om mee te werken aan een transfer, in het halve jaar 2,2 miljoen euro verdienen en het is niet duidelijk of er in het akkoord een optie is opgenomen om de samenwerking met nog een seizoen te verlengen. Ibrahimovic ligt op dit moment nog tot eind 2019 vast bij zijn huidige werkgever, waardoor Milan wel een deal moet zien te sluiten met de Amerikanen.

Update 9 december 23.38 uur - AC Milan bevestigt: 'Ibrahimovic keert niet terug'
Zlatan Ibrahimovic keert niet terug bij AC Milan. Leonardo, directeur van de club uit de Serie A, heeft zondagavond bij Sky Italia bevestigd dat de Zweedse spits van LA Galaxy uit de Major League Soccer niet zal tekenen in het San Siro. "Ibrahimovic keert niet terug bij Milan. Hij heeft zijn woord gegeven aan LA Galaxy dat hij daar zijn contract zou vernieuwen. We hebben aan zijn terugkeer gedacht, maar hij houdt zijn woord en blijft in de MLS. Het zou een prachtig verhaal zijn geweest, maar het is niet mogelijk."

Denk jij dat een terugkeer van Zlatan Ibrahimovic goed uit zal pakken voor de betrokken partijen?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties