Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AC Milan bevestigt in statement vertrek van Robinho

Laatste update:

Naar verwachting zal Robinho op korte termijn een vast contract tekenen bij Santos, dat in dat geval het gehele loon van de grootverdiener op zich zal moeten nemen. Tot op heden nam AC Milan als rechtmatige eigenaar nog veertig procent van het salaris voor zijn rekening. Het nieuws werd bevestigd door de zaakwaarneemster van de 89-voudig international, Marisa Alija.

"Ja, het klopt", liet zij weten in een korte verklaring. Er wordt overigens beweerd dat AC Milan heeft meegewerkt aan de wens van Robinho en Santos, om zo de komst van Gabriel Barbosa te bespoedigen. De achttienjarige aanvaller geldt als het grootste talent van Santos op dit moment. Of die speculaties op de waarheid berusten, zal echter moeten blijken.

Update 13 mei 17.50 uur - AC Milan bevestigt in statement vertrek van Robinho
Robinho is inderdaad niet langer speler van AC Milan. De zaakwaarneemster van de aanvaller liet dinsdag weten dat het contract is ontbonden en dat is een dag later bevestigd door Milan: "Hoewel de relatie een jaar voor het aflopen van het contract wordt verbroken, zullen we niet vergeten wat Robinho deze club heeft gebracht. Vaarwel en veel succes, Robi", schrijven i Rossoneri in een statement.

Robinho heeft niet alles uit zijn mogelijkheden gehaald

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties