Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AC Milan kondigt tijdelijke komst Ghanees Boateng aan

Laatste update:

De 23-jarige middenvelder kwam maandag in Milaan aan en hoopt zijn 'droomtransfer' snel te kunnen afronden. "De Ghanees is in afwachting van een akkoord tussen Milan en Genoa, waardoor hij mee kan trainen en vriendschappelijke wedstrijden voor ons kan spelen", luidt een statement op de website van Milan.

De in Berlijn geboren Boateng speelde slechts één jaar voor Portsmouth, dat hem overnam van Tottenham Hotspur. De middenvelder kwam tot 22 competitiewedstrijden en bereikte met Pompey de bekerfinale, maar kon de degradatie van de noodlijdende club niet voorkomen. Genoa haalt hem naar Italië en verhuurt hem voor één seizoen aan Milan.

Update 17:21 uur - AC Milan kondigt tijdelijke komst Ghanees Boateng aan
Kevin-Prince Boateng komt komend seizoen uit voor AC Milan. De Italiaanse topclub maakt woensdagmiddag bekend dat de middenvelder voor één seizoen van Genoa wordt gehuurd. Genoa is sinds kort de eigenaar van de Ghanese middenvelder, die afgelopen seizoen voor Portsmouth uitkwam. Aan het eind van het seizoen kan AC Milan (een deel van) de transferrechten overnemen.

Meer nieuws

Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
2
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
0
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
2
Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties