Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan licht terugkoopoptie in huurcontract met NAC

Laatste update:

De voormalig Italiaans jeugdinternational kwam tijdens de eerste seizoenshelft in Breda weliswaar tot veertien wedstrijden in de Eredivisie, maar hij kwam daarin slechts één keer tot scoren en NAC staat op een teleurstellende zeventiende plaats. Boateng tekende een half jaar geleden tot medio 2017, maar toch sluit hij niet uit dat hij deze maand alweer vertrekt.

"Ik wil gewoon spelen, waar maakt mij niet zo veel uit. Ik lees dat Bari interesse in mij heeft", vertelt de aanvaller aan BN DeStem. "Of ik vertrek? Dat weet ik niet. Dat hangt ook van NAC af. Terugkeren naar Italië is wel een optie voor mij." Technisch directeur Graeme Rutjes is overigens niet op de hoogte van de vermeende belangstelling van Serie B-club Bari. "Dat is nieuw voor mij. Voor geen enkele speler van ons heeft er zich een club gemeld."

Update 13 januari 14.20 uur - 'Geflopte NAC-aanvaller krijgt zijn zin en tekent voor 2,5 jaar'
Kingsley Boateng is na een mislukte halfjaar alweer vertrokken bij NAC Breda. Volgens BN/De Stem vliegt de aanvaller dinsdagavond naar Italië om een overgang naar AS Bari te bezegelen. Daar tekent de Ghanees een contract voor 2,5 jaar. Bari komt dit seizoen uit in de Serie B, waarin het vijftiende staat.

Update 13 januari 17.50 uur - AC Milan licht terugkoopoptie in huurcontract met NAC
Kingsley Boateng keert vanavond terug naar Milaan, zo meldt NAC Breda via de officiële kanalen. De aanvaller hoopt daar de laatste plooien in een verbintenis met AC Milan glad te strijken. De Italiaanse club heeft gebruik gemaakt van de terugkoopoptie die in het contract van de aanvaller was opgenomen. Mede dankzij die optie kon NAC de Ghanese Italiaan afgelopen zomer transfervrij overnemen van de Italiaanse topclub. Bari lijkt de volgende bestemming van Boateng te worden.

Denk je dat Kingsley Boateng bij NAC Breda blijft?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
10
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties