Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AC Milan maakt terugkeer van Boateng officieel

Laatste update:

"Zijn contract gaat op 4 januari in", aldus de vicevoorzitter in gesprek met Sky Italia. Hij zei verder dat Suso vrijwel zeker naar Genoa gaat: "Hij hoeft het alleen nog zelf eens te worden. Misschien gaan anderen die ook niet veel hebben gespeeld ook weg, want we hebben een brede selectie. We hebben Mario Balotelli en Jérémy Ménez ook nog. Zij komen straks terug van blessures."

"Maar als er geen grote namen in januari vertrekken, dan komen daar ook geen grote namen voor terug. De fans kunnen rustig slapen, want we hebben al veel sterspelers voor het middenveld en de aanval en Gigio Donnarumma staat op doel! Ik weet zeker dat dit team beter kan dan de huidige zesde plaats."

De zaakwaarnemer van de 28-jarige Boateng zei dinsdag ook al dat zijn cliënt waarschijnlijk terug zou gaan naar Milan: "Als hij nu bij Milan tekent, gebeurt dat alleen na toestemming van de trainer." De zes jaar jongere Suso kwam dit seizoen tot slechts 54 minuten in de Serie A en werd in januari van dit jaar overgenomen van Liverpool.

Update 5 januari 10.15 uur - AC Milan maakt terugkeer van Boateng officieel
Kevin-Prince Boateng is officieel weer speler van AC Milan. Adriano Galliani had in december al aangegeven dat de middenvelder terug zou keren in het San Siro en dinsdagochtend heeft Milan dat nieuwe officieel gemaakt, met een mededeling op de website van de club. Boateng heeft een contract tot het einde van dit seizoen getekend.

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties