Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AC Milan rondt komst vijfvoudig Italiaans international af

Laatste update:

De 28-jarige Bocchetti vliegt dinsdagavond van Málaga, waar Spartak Moskou zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft in Rusland, naar Milaan. De vijfvoudig Italiaans international zal door Milan eerst gehuurd worden; in de zomer hebben i Rossoneri vervolgens een optie tot koop. Het is niet bekend aan welk aankoopbedrag er dan moet worden gedacht.

Bocchetti staat sinds 2012 onder contract bij Spartak en kwam voor die tijd uit voor Rubin Kazan. In zijn vaderland voetbalde de mandekker voor Ascoli en Genoa. Bij Spartak was hij geen basisspeler; dit seizoen deed Bocchetti maar in drie competitiewedstrijden mee.

De deal met Milan was snel rond, zegt zaakwaarnemer Andrea D'Amico. "Ik werd vanmorgen wakker in Toronto en Adriano Galliani hing aan de lijn. Tweeënhalf uur later was alles geregeld", aldus de belangenbehartiger. "Salvatore is erg blij en trots dat hij het Milan-shirt mag gaan dragen."

Update 28 januari 16.05 uur - AC Milan rondt komst vijfvoudig Italiaans international af
Salvatore Bocchetti mag zich definitief speler van AC Milan noemen. De verdediger kwam woensdag zonder problemen door de medische keuring en zal tot het einde van het seizoen gehuurd worden van Spartak Moskou. Dat maakt Milan bekend op de website van de club. In de zomer zou er een optie tot koop zijn, maar daar doet de club via de officiële kanalen geen mededelingen over. Bocchetti kan zondag in de thuiswedstrijd tegen Parma zijn debuut maken voor Milan.

Salvatore Bocchetti lijkt mij een aanwinst voor AC Milan

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties