Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Achahbar verlaat PEC Zwolle op huurbasis voor NEC

Laatste update:

Achahbar was lange tijd een groot talent bij Feyenoord, maar een echte doorbraak bleef uit. Hij vertrok vorig jaar naar PEC Zwolle, waar hij een vierjarig contract tekende. Ook in Zwolle wist hij tot dusver niet te slagen. Vorig seizoen kwam hij niet verder dan 843 speelminuten in 19 competitiewedstrijden. Met name na de winterstop verkeerde hij in een uitzichtloze situatie, met slechts 33 officiële speelminuten in totaal. Scoren deed hij niet.

De aanvaller werd opgeleid door Feyenoord en kwam in het seizoen 2013/14 nog uit voor Armini Bielefeld. Komend seizoen gaat hij zijn geluk dus beproeven in de Jupiler League. De Nijmegenaren hopen na de degradatie uit de Eredivisie direct weer terug te keren naar het hoogste niveau.

Update woensdag 28 juni 15.17 uur - Achahbar verlaat PEC Zwolle op huurbasis voor NEC
Anass Achahbar heeft zijn laatste wedstrijd voor PEC Zwolle mogelijk gespeeld. NEC huurt de 23-jarige aanvaller namelijk komend seizoen en de Nijmegenaren hebben een optie tot koop bedongen. Na de medische keuring wordt Achahbar waarschijnlijk donderdag gepresenteerd, meldt de club uit de Jupiler League op de clubwebsite.

Anass Achahbar is te goed voor de Jupiler League

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties