Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Adams (22) ondanks operaties overleden aan hartaanval

Laatste update:

Na een prima seizoenstart kreeg Akeem Adams, international van Trinidad en Tobago, een zware hartaanval. Het was in sportief opzicht het breekpunt in het seizoen voor Ferencvaros, omdat de spelers aangeslagen waren door het voorval en daardoor nu nog tegenvallend presteren. Adams lag maanden in coma, moest worden aangesloten op een kunsthart, raakte door een infectie zijn linkerbeen kwijt en wacht nu op de mogelijkheid om een harttransplantatie te ondergaan.

"Het is heel lang een strijd op leven en dood geweest en het is heel moeilijk geweest om dat van dichtbij mee te maken", erkent Moniz donderdag in gesprek met De Telegraaf. De spelersgroep had en heeft het er ook moeilijk mee en in de optiek van de directie zou dat niet per se het geval moeten zijn. "Op een gegeven moment is daaruit een clash ontstaan tussen mij en de clubleiding."

Moniz gaf in de lokale media aan dat er tijdens de medische keuring geen inspanningstest was gedaan, gebaseerd op het daarvoor geldende UEFA-protocol. "Dat is me niet in dank afgenomen, maar ik heb dat gedaan met een doel. Om op te komen voor de gezondheid van voetballers, want zo'n inspanningstest moet standaard plaatsvinden, ongeacht of er op een vragenlijst ja of nee wordt ingevuld bij een vraag naar plotseling overlijden door hartfalen in de familie." Moniz heeft geen spijt van zijn uitlatingen en benadrukt: "Als mij wordt gevraagd 'waar was je toen ik je nodig had', dan wil ik kunnen zeggen: 'ik was er om jou te helpen'. Dat is voor mij het belangrijkste."

Update 30 december 18.30 uur - Adams (22) ondanks operaties overleden aan hartaanval
Akeem Adams is maandag op 22-jarige leeftijd overleden na een nieuwe hartaanval. Dat heeft Ferencvaros bekendgemaakt, de Hongaarse club waar de international van Trinidad en Tobago speelde. Adams werd onlangs met hartklachten opgenomen in een ziekenhuis in Boedapest. Daar kwam hij maandag te overlijden. Verscheidene operaties mochten uiteindelijk niet baten. Adams speelde maar zes wedstrijden voor de 26-voudig Hongaars kampioen. In totaal kwam hij tot acht interlands.

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
13
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
11
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
28
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties