Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Adebayor mag tot januari niet meer in Premier League spelen'

Laatste update:

Veel woorden maakt Tottenham Hotspur niet vuil aan het vertrek van de 31-jarige Togolees. "We kunnen bevestigen dat we overeenstemming hebben bereikt met Adebayor over de ontbinding van zijn contract. We wensen hem succes in de toekomst." Mogelijk heeft Tottenham Hotspur flink in de buidel moeten tasten voor een afkoopsom. Engelse media schreven onlangs dat er een vertrekpremie van circa 3,5 miljoen euro betaald zou moeten worden. Of Adebayor dat bedrag daadwerkelijk heeft gekregen, is niet bekend.

Adebayor begon aan zijn vijfde seizoen in Noord-Londen. In het voetbaljaar 2011/12 werd hij gehuurd van Manchester City en met zeventien competitietreffers was hij uitstekend op dreef. Een jaar later maakte Adebayor vijf competitiegoals en in het seizoen 2013/14 reikte de teller tot elf. In het seizoen 2014/15 raakte Adebayor zijn plek kwijt, zo werd hij het slachtoffer van de ontwikkeling van Harry Kane.

De voorbije maanden kwam Adebayor, in het verleden speler van achtereenvolgens Metz, AS Monaco, Arsenal, Manchester City en Real Madrid, geregeld in het nieuws met randzaken. Hij vocht in de media een bizarre vete met zijn familie uit, annuleerde transfers naar Aston Villa en West Ham United en maakte zich (door niet op te komen dagen voor een interland) onmogelijk bij de nationale ploeg van Togo.

Update 13 september 20.25 uur - 'Adebayor mag tot januari niet meer in Premier League spelen'
Emmanuel Adebayor liet zijn contract bij Tottenham Hotspur zondagochtend ontbinden, maar omdat hij al was ingeschreven voor het nieuwe seizoen, mag hij volgens Sky Sports tot januari niet meer voor een andere club in de Premier League uitkomen. De 31-jarige Togolees kan wel in beroep gaan bij de FIFA. Een transfer naar het buitenland is sowieso geen probleem voor Adebayor.

Is Emmanuel Adebayor goed genoeg voor de top?

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties