Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Adán verlaat Cagliari voor terugkeer in Primera División

Laatste update:

Wat de reden is achter het verbreken van de arbeidsrelatie, deelt Cagliari niet mee. Adán begon het seizoen als back-up achter Michael Agazzi, maar speelde deze maand zijn eerste twee wedstrijden op de Italiaanse velden. Tegen Chievo hield hij 'de nul' en een week later incasseerde hij vier tegentreffers in de thuiswedstrijd tegen Juventus. Daarna werd hij weer tweede keus, nu achter Vlada Avramov.

Mogelijk is zijn veranderde rol de reden van zijn vertrek bij Cagliari. In Madrid werd Adán ook heen en weer geslingerd in zijn laatste seizoen. Vele jaren diende hij als tweede keus achter Iker Casillas, tot vorig seizoen. José Mourinho zette de icoon toen aan de kant en haalde Diego López binnen. Toen die geblesseerd raakte zette Mourinho derde keus Adán op het doel. Nadat Diego López weer fit was, moest Adán plaatsnemen op de bank.

Adán is nu dicht bij een terugkeer in Spanje. Real Betis wil de sluitpost aan zich binden en Adán zou reeds in Sevilla zijn voor een keuring: het is de bedoeling dat hij maandag aan het eind van de middag mee traint met Betis. Los Béticos wonnen eind september voor het laatst en staan onderaan in de Primera División, met maar elf punten.

Update 16.52 uur - Adán verlaat Cagliari voor terugkeer in Primera División
Antonio Adán gaat aan de slag bij Real Betis. De hekkensluiter van de Primera División maakt maandag via de officiële kanalen melding van de komst van de sluitpost, die al na een dienstverband van twee maanden vertrok bij Cagliari. Daarvoor stond Adán onder contract bij Real Madrid. Het is niet bekend voor hoeveel seizoenen Adán heeft getekend, maar zijn officiële perspresentatie is pas woensdag. Dan komen we ongetwijfeld meer te weten over de details.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties