Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'ADO bereikt akkoord met PSV'er en spoedt zich naar KNVB'

Laatste update:

Derijck werd vorig seizoen al verhuurd aan FC Utrecht en wist daar niet te overtuigen. "Daarom zullen sommige mensen twijfels over hebben. Maar dat heb ik niet", vertelde Fraser aan het Algemeen Dagblad. "Hij heeft zichzelf al eerder bewezen. Ik heb een goed gevoel bij hem en Timothy heeft ook een goed gevoel bij ADO Den Haag. Derijck zou voor ADO een goede gok zijn."

ADO wordt overgenomen door de Chinees Wang Hui, maar de aandelenoverdracht heeft nog niet plaatsgevonden. Daardoor is er onduidelijkheid over wat ADO kan doen op de transfermarkt, maar Fraser maakt zich geen zorgen: "We hebben nog twee weken. Iedereen binnen de club is hard bezig om de selectie op peil te krijgen", weet de oefenmeester.

Update 18 augustus 19.40 uur - 'PSV en ADO Den Haag zijn eruit; transfer is ophanden'
Het heeft er alle schijn van dat Timothy Derijck zijn carrière voortzet bij ADO Den Haag. De verdediger komt bij PSV niet voor in de plannen van trainer Phillip Cocu en hij wordt al geruime tijd in verband gebracht met een verhuizing naar de Hofstad. Volgens PSV-watchter Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is een transfer op komst. PSV en ADO zijn er volgens het management van de verdediger uit; alleen Derijck moet nog tot een vergelijk met ADO komen. Vorig seizoen werd Derijck door PSV verhuurd aan FC Utrecht, maar in de Domstad kon de mandekker ook niet overtuigen.

Update 21 augustus 13.00 uur - 'ADO bereikt akkoord met PSV'er en spoedt zich naar KNVB'
ADO Den Haag en PSV-verdediger Timothy Derijck hebben nu ook een akkoord bereikt over een meerjarig contract. Dat meldt Omroep West. Eerder waren de clubs het al eens. De club uit de Hofstad probeert de mandekker vrijdag nog aan te melden bij de KNVB, zodat hij zondag tegen FC Groningen al zijn debuut kan maken. Derijck speelde tussen 2009 en 2011 ook al in Den Haag. Daarna kwam hij uit voor PSV en op huurbasis voor FC Utrecht.

Timothy Derijck zou een aanwinst zijn voor ADO Den Haag

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties