Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: ADO Den Haag bevestigt onderhandelingen met Benfica

Laatste update:

Het is onduidelijk wat voor bedrag ADO Den Haag overhoudt aan de transfer van Ebuehi, wiens contract in de Hofstad nog tot komende zomer loopt. De club probeerde de tweevoudig Nigeriaans international langer aan zich te binden, maar Ebuehi legde een nieuwe contractaanbieding naast zich neer. Hij was van mening dat er onvoldoende waardering uit de aanbieding sprak en wist dat diverse clubs geïnteresseerd waren.

Zo werd hij vorige week nog nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar het Engelse Norwich City. Ook Olympiacos en Anderlecht zouden Ebuehi in het vizier hebben gehad, maar Jeffrey van As, manager voetbalzaken bij ADO Den Haag, was er desondanks van overtuigd dat de verdediger in Den Haag zou blijven. "Ik denk nog steeds wel dat hij blijft", sprak Van As tegenover het Algemeen Dagblad.

Maar nu lijkt Benfica dus aan de haal te gaan met Ebuehi, die in 2013 door ADO Den Haag overgenomen werd van HFC EDO uit Haarlem. Hij moet in Lissabon de opvolger worden van André Almeida, die op het punt staat om naar Leicester City te verkassen. Hij is nog de enige rechtsback die aan de eisen van trainer Rui Vitória voldoet, nadat Nélson Semedo afgelopen zomer naar Barcelona vertrok.

Update 16 januari 13.18 uur - ADO Den Haag bevestigt onderhandelingen met Benfica
Tyronne Ebuehi werd maandag door het Portugese Record genoemd voor een transfer naar Benfica en hoewel de officiële bevestiging uitbleef, speelt er wel degelijk wat tussen de Nigeriaans international en de Portugese topclub. ADO Den Haag heeft dinsdag via de officiële kanalen namelijk laten weten in gesprek te zijn met Benfica over Ebuehi. De Hofstedelingen geven verder aan op dit moment nog geen inhoudelijke mededelingen te kunnen doen.

Had jij Tyronne Ebuehi bij een Nederlandse topclub willen zien?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
8
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
7
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties