Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: ADO Den Haag doet ex-speler Bulykin 'superaanbod'

Laatste update:

Voordat Bulykin afgelopen zomer naar Ajax vertrok voetbalde hij een jaar voor ADO Den Haag, en zijn voormalig werkgever zou overwegen de goalgetter weer in huis te halen. "ADO heeft zeker interesse", geeft zaakwaarnemer Jos Eerdekens toe in gesprek met het Algemeen Dagblad. De clubleiding van ADO zou echter nog wel aanhikken tegen het salaris dat Bulykin moet gaan verdienen.

Aangezien de Rus een niet-EU-speler is moet hij jaarlijks minimaal 500.000 krijgen. ADO is echter niet de enige geïnteresseerde in de ervaren spits. "Er zijn nog twee clubs in Nederland die belangstelling hebben", laat Eerdekens zich ontvallen. In achttien competitieduels voor Ajax, waarvan het merendeel als invaller, scoorde Bulykin acht keer. Een seizoen eerder was hij in Den Haag goed voor 21 treffers.

Update 16 mei 08:45 uur - ADO Den Haag doet ex-speler Bulykin 'superaanbieding'
Een jaar na zijn vertrek bij ADO Den Haag keert Dmitry Bulykin wellicht terug bij die club. De vereniging uit de Hofstad heeft de Russische spits een interesse aanbieding gedaan en hoopt dat hij terugkeert in het Kyocera Stadion. Bulykin kwam afgelopen seizoen uit voor Ajax, maar zijn aflopende contract in de hoofdstad wordt niet verlengd. Commissaris Mark van der Kallen bevestigt dat Bulykin in beeld is. "Dmitry is zeker een optie voor ons", laat hij woensdag weten in het Algemeen Dagblad. "We hebben hem een superaanbieding gedaan." Aangezien Bulykin een niet-EU-speler is, moet hij jaarlijks minimaal 500.000 euro krijgen.

Denk je dat Dmitri Bulykin in Nederland blijft?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties