Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: ADO Den Haag en Fernandez gaan toch met elkaar in gesprek

Laatste update:

Vorige week zaterdag zei Fraser, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II, al dat hij Fernandez als een interessante optie ziet. "Ik heb geprobeerd contact met hem op te nemen, maar dat is nog niet gelukt", verduidelijkte de coach van ADO toen in gesprek met FOX Sports. De stand van zaken is nog onveranderd, blijkt nu. Het Algemeen Dagblad deed navraag bij Fraser en kreeg hetzelfde antwoord te horen.

"Ik heb zijn voicemail ingesproken, een bericht gestuurd en daarna nog een keer of zes gebeld. Het houdt een keer op. Ik heb de hoop opgegeven", laat Fraser dinsdag weten aan de krant. Fraser trekt nog niet de conclusie dat Fernandez geen zin heeft in een nieuw verblijf in Den Haag, waar hij aan het begin van zijn profloopbaan elf wedstrijden speelde.

Op dit moment beschikt Fraser in de voorhoede over Mike van Duinen, Michiel Kramer, Mitchell Schet en Xander Houtkoop: daar kan in zijn ogen best nog iemand bij. Fernandez is al maanden clubloos en verblijven in Spanje en Bulgarije liepen op niets uit. Eerder in zijn loopbaan kwam hij uit voor Excelsior (67 duels, 27 goals), Feyenoord (28 duels, 7 goals) en PEC Zwolle (24 duels, 10 goals). Met die laatste club won hij vorig seizoen de KNVB Beker.

Update 19 november 19.25 uur - ADO Den Haag en Fernandez gaan toch met elkaar in gesprek
Henk Fraser had de hoop op zijn komst al opgegeven, maar Guyon Fernandez gaat mogelijk toch nog aan de slag bij ADO Den Haag. Beide partijen hebben volgens FOX Sports een datum gepland om de mogelijkheden te bespreken. De trainer en Fernandez kennen elkaar nog uit de ADO-jeugd, waar de clubloze voorhoedespeler eerder voor actief was.

Denk jij dat ADO Den Haag en Guyon Fernandez bij elkaar passen?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties