Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: ADO Den Haag trok zich terug na horen van vraagprijs NAC

Laatste update:

Seuntjes geeft in gesprek met het weekblad te kennen dat hij al heeft gesproken met afgevaardigden van ADO. "Wat ik hoor, is dat ADO met een tweede bod gaat komen", verklapt hij. Het is echter zeer de vraag tot hoe ver de Hagenaars kunnen gaan, aangezien de club vanwege het uitblijven van een financiële injectie uit China krap bij kas zit.

ADO ontkent dan ook dat er sprake is van een bod en spreekt Seuntjens dus tegen. "Dat lijkt me sterk, maar dit soort zaken liggen niet op mijn bordje, maar op die van het management", verklaarde Henk Fraser al na het duel van zijn ploeg met Feyenoord, dat met 0-2 werd gewonnen.

Update 2 februari 00.20 uur - ADO Den Haag trok zich terug na horen van vraagprijs NAC
NAC Breda kan ook de rest van het seizoen 'gewoon' over Mats Seuntjens beschikken. ADO Den Haag trok zich terug uit de onderhandelingen toen het verschil tussen vraag en aanbod wel erg groot bleek, zo meldt BN/De Stem dinsdag. De prijsindicatie van ADO kwam volgens het regionale dagblad 'in de verste verte' niet in de buurt van de vraagprijs van NAC: drie ton. Seuntjens beschikt over een aflopend contract en wordt ook gevolgd door AZ en sc Heerenveen.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties