Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'ADO Den Haag vraagt wel degelijk de hoofdprijs voor Fraser'

Laatste update:

Mattijs Manders van ADO waarschuwt wel dat hij Fraser, die nog een eenjarig contract heeft in de hofstad, niet zomaar laat gaan: "Vitesse zadelt ons namelijk wel met een probleem op", zegt de directeur. "Of we daarom de jackpot vragen? Nee hoor, wij moeten wel realistisch blijven. Na het weekend praten we verder en dan zullen we zien hoe het afloopt."

De 49-jarige Fraser wil zelf graag de overstap maken naar Vitesse, aangezien hij ambitieus is en dit als een stap vooruit ziet. Mochten Vitesse en ADO er toch niet uitkomen, dan is Alfred Schreuder nog in beeld bij de Gelderlanders; hij is momenteel assistent-trainer bij TSG Hoffenheim.

Update 13 juni 8.45 uur - 'ADO Den Haag vraagt wel degelijk de hoofdprijs voor Fraser'
ADO Den Haag-directeur Mattijs Manders zei zondag nog dat de club niet 'de jackpot' vraagt voor trainer Henk Fraser, die op weg is naar Vitesse. Dat lijkt toch wat anders te liggen, want volgens De Telegraaf vraagt de club uit de Hofstad 400.000 euro en dat bedrag wordt door de krant gezien als 'de hoofdprijs'. Maurice Steijn en Alfons Groenendijk zijn in beeld om Fraser op te volgen in Den Haag.

Henk Fraser zou een goede coach zijn voor Vitesse

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties