Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: ADO hoopt op Immers: 'Hij is natuurlijk een speler die bij ons past'

Laatste update:

Immers kwam afgelopen winter transfervrij over van Cardiff City. Club Brugge had de optie om het contract met Immers met een jaar te verlengen, maar beide partijen zien daar dus van af. De 31-jarige middenvelder speelde zestien wedstrijden in de tweede seizoenshelft waarbij hij een keer tot scoren kwam. De ex-speler van onder meer ADO Den Haag en Feyenoord keert vanwege familieredenen dus terug in Nederland. Immers wil dichter bij huis voetballen, maar heeft nog geen club gevonden.

"Ik heb absoluut geen spijt van mijn avontuur bij Club Brugge", vertelt Immers op de clubsite. "Ik voelde me vanaf moment één thuis in deze warme club. Omwille van familiale redenen kies ik er nu voor om dichter bij huis aan de slag te gaan. De komende weken zal ik mijn opties bekijken en een keuze maken. Ik wil iedereen bij club bedanken voor de voorbije maanden en wens hen alle succes toe voor het komende seizoen."

Update 27 juni 17:25 - ADO hoopt op Immers: 'Hij is natuurlijk een speler die bij ons past'
Dinsdag kwam er een einde aan het huwelijk tussen Club Brugge en Lex Immers. De middenvelder heeft zijn zinnen om 'familiale redenen' gezet op een terugkeer naar Nederland en het Algemeen Dagblad meldt dat ADO Den Haag 'de mogelijkheden onderzoekt' om Immers binnen te hengelen. "Hij is natuurlijk een speler die bij ons past", laat manager voetbalzaken Jeffrey van As desgevraagd weten aan de krant. Immers werd geboren in Den Haag en kwam in het verleden vijf seizoenen uit voor ADO. Om financieel ruimte te creëren voor zijn komst zou ADO wel eerst afscheid moeten nemen van Mike Havenaar, die in de belangstelling staat van het Japanse Vissel Kobe.

Denk jij dat Lex Immers terugkeert naar ADO Den Haag?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties