Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: ADO moet wachten: 'De gemeente werd overdonderd, niet leuk'

Laatste update:

De nieuwe clubeigenaar van ADO zei vrijdag tijdens een persconferentie dat hij een voorkeur heeft voor een natuurmat. "De financiële noodzaak voor kunstgras valt met de nieuwe investeerder weg", zei algemeen directeur Maarten Fontein volgens De Telegraaf. "Het zou dus zomaar kunnen dat we weer op echt gras gaan spelen. Met een normale grasmat willen topspelers ook eerder naar Den Haag komen."

Op het moment spelen er zes clubs in de Eredivisie op kunstgras: naast ADO zijn dat Excelsior, FC Dordrecht Heracles Almelo, Cambuur Leeuwarden en PEC Zwolle.

Update 7 februari 07.40 uur - Terugkeer van natuurgras bij ADO Den Haag is nog niet zeker
Hui Wang wil graag dat ADO Den Haag weer op natuurgras gaat spelen, maar het is nog niet zeker of dit ook zal gaan gebeuren. De gemeente Den Haag wil eerst de financiële consequenties en de gevolgen voor de trainingen van ADO in beeld brengen, alvorens een besluit te nemen of de club de kunstgrasmat in het Kyocera Stadion mag vervangen. Dat weet De Telegraaf. Bij natuurgras zal de selectie van ADO elders onderdak moeten vinden om te trainen.

Update 11 februari 8.20 uur - ADO moet wachten: 'De gemeente werd overdonderd, niet leuk'
Als het aan de nieuwe eigenaar Hui Wang ligt, speelt ADO Den Haag zo snel mogelijk weer op echt gras. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat echter niet eerder gebeuren dan met ingang van het seizoen 2016/17. "Een overstap is niet zomaar even snel te realiseren", vertelt algemeen directeur Maarten Fontein aan Voetbal International. "Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe omstandigheden van het eerste elftal. Dat traint nu dagelijks in het stadion, en dat is dan niet meer mogelijk."

Daarnaast zal de politiek mee moeten beslissen over de voorgenomen wijziging. "De gemeente Den Haag vond het niet leuk dat het werd overdonderd met de plannen. Afgelopen vrijdag hebben we daarom een goed gesprek gehad. Een nieuwe commissie gaat zich over deze wens buigen. Het ideaalplaatje is aan het begin van het seizoen 2016/17 de overstap te maken naar natuurgras."

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
4
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties