Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: ADO wees bod van 2,2 miljoen euro op Van Duinen van de hand

Laatste update:

Het lijkt er daardoor op dat Groningen op de laatste dag van de transfermarkt niets meer gaat doen. Volgens algemeen directeur Hans Nijland had de club een uitgebreide lijst met mogelijke opvolgers voor Filip Kostic, maar alle namen die waren opgeschreven, bleken niet haalbaar te zijn. "Voor sommige spelers werd veel te veel gevraagd en anderen die wel betaalbaar waren, wilden niet naar Groningen komen", vertelt Nijland aan de Groninger Gezinsbode.

Volgens de directeur heeft Groningen last gehad van de miljoeneninkomsten van Kostic. "Dat horen we ook in de onderhandelingen. Jullie hebben zes miljoen voor Kostic gekregen, dan kunnen jullie ook wel wat meer betalen." Nijland wil daar echter niet in meegaan. "Ook niet als we met 4-0 van Ajax hadden verloren. Dat zou paniekvoetbal zijn."

Update 1 september 16.09 uur - ADO wees bod van 2,2 miljoen euro op Van Duinen af
FC Groningen heeft geprobeerd om Mike van Duinen van ADO Den Haag voor 2,2 miljoen euro naar de Euroborg te halen, zo meldt Omroep West. De club uit de Hofstad gaf echter nul op het rekest, omdat men niet zo snel voor het sluiten van de transfermarkt een vervanger kan halen. In een gesprek met de aanvaller heeft ADO duidelijk gemaakt dat hij in januari wel voor een dergelijk bedrag mag vertrekken. Het contract van Van Duinen loopt medio 2016 af.

-
Mike van Duinen zou een aanwinst zijn geweest voor FC Groningen

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
19
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties