Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Adrián Dalmau heeft zich weer gemeld bij Heracles Almelo

Laatste update:

De Spaanse spits zou vrijdag geweigerd hebben om op de teamfoto te gaan en verliet het veld, volgens zijn zaakwaarnemer omdat hij druk voelde op zijn hart en naar het ziekenhuis moest. Dalmau postte vervolgens een foto op social media om te bewijzen dat hij daadwerkelijk in het ziekenhuis geweest is. Maccabi Tel Aviv heeft een miljoen euro over voor Dalmau en dat bedrag vindt Heracles voorlopig te laag. Voor Merkel bestaat er belangstelling vanuit Kazachstan en hij is van mening dat de Almeloërs onvoldoende meewerken aan een transfer.

Dit bericht bekijken op Instagram

I am very disappointed with all the news that have appeared in the press, I was in the hospital due to personal problems, even though I informed about it and still no one called me to ask about it.

Een bericht gedeeld door Adrián Dalmau (@adridalmau94) op

"Ongelooflijk wat er is gebeurd de afgelopen week", reageert Wormuth in gesprek met TC Tubantia op de gebeurtenissen. Merkel trainde maandagochtend weer mee, terwijl Dalmau aanwezig was voor een gesprek met de clubleiding. "Het gedrag doet me denken aan puberende kinderen, die hun zin niet krijgen. Daar kan ik niet eens boos op worden. In al die jaren dat ik in het voetbal rondloop, heb ik dit nog nooit meegemaakt. Wat Adrian betreft: ik weet niet of hij te veel wordt beïnvloedt door zijn zaakwaarnemer, maar hij laat opeens een totaal ander gezicht zien."

Wormuth kan weinig met het zogenaamde 'bewijs' van het ziekenhuisbezoek van Dalmau. "Ze hebben het in scene gezet, omdat ze zich uit de situatie moesten redden. Wie bedenkt er nou zoiets?", vraagt de Duitse oefenmeester zichzelf af. Zowel Dalmau als Merkel heeft bij Heracles nog een contract tot medio 2020. "Ze moeten beseffen dat het niet alleen gaat om het leven van de speler, maar ook om dat van de club. Ze hebben hier een kans gekregen en die hebben ze gepakt. Als ze weg willen, prima, maar we geven ze niet gratis weg. Er moet nu niet gedaan worden alsof hij bij Heracles geen goed contract heeft. Als wij graag een speler willen hebben en hem niet kunnen betalen, dan gaan wij ook verder."

Update 4 juli 15.25 uur - Adrián Dalmau heeft zich weer gemeld bij Heracles Almelo
Adrián Dalmau heeft zich vrijdag weer gemeld bij Heracles Almelo, zo bericht TC Tubantia. De aanvaller, die graag wil vertrekken naar Maccabi Tel Aviv en in de clinch ligt met Heracles, liet zich nog niet zien op het veld, maar trainde in het krachthonk. De club uit Israël heeft nog geen hoger bod neergelegd bij Heracles, dat zich naar verluidt niet onder druk laat zetten door de spits en zijn entourage.

Snap jij de reactie van Frank Wormuth?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties