Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Advocaat ziet Tete wegvallen en haalt vervanger bij Jong Oranje

Laatste update:

De 34-jarige Vorm zou zondag tussen de palen staan bij Tottenham Hotspur in de wedstrijd tegen Crystal Palace, maar raakte op de afsluitende training geblesseerd aan de knie en werd vervangen door Paulo Gazzaniga. Mauricio Pochettino gaf na de wedstrijd aan dat de blessure 'niet ernstig' was, maar de goalie heeft zich wel moeten afmelden voor het Nederlands elftal. Ook Janssen en Hoedt kampen met knieblessures.

De aanvaller hield die kwetsuur over aan de wedstrijd van zaterdagavond tegen Osmanlispor (1-1) en Hoedt kwam zaterdag weliswaar niet in actie tegen Burnley, maar kampt dus ook met klachten. Advocaat heeft voor de verdedigers vooralsnog geen vervangers opgeroepen.

Update 6 november 13.51 - De Jong opgeroepen als vervanger van geblesseerde Dost en Locadia
Waar eerder al bekend werd dat Jürgen Locadia de oefeninterlands van Oranje komende week zou laten schieten, heeft nu ook Bas Dost zich definitief afgemeld bij bondscoach Dick Advocaat. De KNVB meldt via officiële kanalen dat de spits kampt met een hamstringblessure. Luuk de Jong is opgeroepen als vervanger voor het geblesseerde duo.

Update 7 november 11.12 uur - Advocaat ziet Tete wegvallen en haalt vervanger bij Jong Oranje
Kenny Tete ontbreekt tijdens de interlands van het Nederlands elftal tegen Schotland en Roemenië. De rechtsback van Olympique Lyon heeft het trainingskamp geblesseerd verlaten. Hij kampt met problemen aan zijn knie. Timothy Fosu-Mensah komt over van Jong Oranje en wordt toegevoegd aan de selectie van bondscoach Dick Advocaat. Art Langeler, bondscoach van Jong Oranje, heeft Kevin Diks opgeroepen als de vervanger van Fosu-Mensah.

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
5
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
2
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Manchester United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties