Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AEK is officieel kampioen na verloren rechtszaak van PAOK

Laatste update:

De commissie heeft AEK Athene een reglementaire 3-0 overwinning toegekend, terwijl het duel aanvankelijk in 0-0 was geëindigd. PAOK scoorde in de slotfase via Fernando Varela, maar die treffer werd vanwege hinderlijk buitenspel afgekeurd. Scheidsrechter Georgios Kominis wilde de treffer later alsnog goedkeuren nadat hij uitvoerig overleg had gepleegd met zijn collega's, maar toen was Savvidis al het veld op komen stormen en begaven zich daarop ook enkele supporters op het veld in het Toumba Stadion. Na ruim twee uur wachten beëindigde Kominis officieel de wedstrijd: 0-0.

ACHTERGROND ?? | Deze clubeigenaar kwam zondag met een revolver?? aan zijn broekriem het veld oplopen. Je leest hier de achtergronden en reacties ?

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 13 maart 2018

Naast de reglementaire nederlaag moet PAOK drie punten inleveren (plus twee punten volgend seizoen) en dient Savvidis een boete te betalen van 100.000 euro. Sportief directeur Lubos Michel, die Kominis samen met Savvidis tegemoet was komen lopen, moet 15.000 euro overmaken naar de voetbalbond en de spelers die eveneens agressief gedrag vertoonden richting de arbitrage, moeten in totaal 63.000 euro betalen. Hier komt bij dat PAOK het in de eerstkomende drie thuiswedstrijden zonder supporters zal moeten stellen.

PAOK heeft reeds laten weten in beroep te gaan: "De strafmaat is zwaar en beïnvloed door een mediastorm jegens PAOK. Deze uitspraak reflecteert de mate van de overtreding niet. We verwachten dat we worden veroordeeld op basis van feiten." Als PAOK door de treffer van Varela gewonnen had, dan zou men de koppositie in de Super League hebben overgenomen van AEK en had men een grote stap kunnen zetten richting de eerste landstitel sinds 1984/85.

Update 3 mei 15.17 uur - AEK is officieel kampioen na verloren rechtszaak van PAOK
AEK Athene is kampioen van Griekenland. PAOK Saloniki tekende beroep aan tegen de reglementaire 3-0 overwinning die aan de concurrent werd toegekend, maar is niet in het gelijk gesteld. AEK kan nu niet meer worden ingehaald en zal de beker zaterdag in ontvangst nemen. Saillant: de eerstvolgende wedstrijd van AEK is die van 11 maart tegen PAOK.

Een passende straf?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
42
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
14
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties