Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Agüero keert terug op veld en is mogelijk inzetbaar tegen België

Laatste update:

Agüero werkt hard aan zijn herstel, blijkt uit een korte videoboodschap die hij zondag verspreidde. "Ik wijd me volledig aan de genezing'', schrijft de aanvaller van Manchester City bij het filmpje, waarop hij te zien is op de loopband. Ezequiel Lavezzi is vermoedelijk zijn vervanger in het duel met de Zwitsers.

Indien Argentinië dinsdag in Sao Paulo van Zwitserland wint, speelt de ploeg van Alejandro Sabella komende zaterdag tegen de winnaar van het duel tussen België en de Verenigde Staten. Als ook dat duel in winst om wordt gezet, speelt Argentinië op woensdag 9 juli mogelijk tegen Nederland. De kans is aanwezig dat Agüero tegen die tijd hersteld is van zijn fysieke klachten.

Update 2 juli 23.10 uur - Agüero keert terug op veld en is mogelijk inzetbaar tegen België
Argentinië kan zaterdag in de kwartfinale tegen België mogelijk weer beschikken over Sergio Agüero. De spits van Manchester City bleef in de achtste finale tegen Zwitserland (1-0 na verlenging) aan de kant met een dijbeenblessure. Sindsdien wordt zijn toestand per dag bekeken en woensdag keerde Agüero weer terug op het trainingsveld, zo meldt persbureau ANP. Hij deed wat loopoefeningen en hij deed daarna mee in een partijspel tegen een meegereisde juniorenselectie van Argentinië.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties