Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Agüero landt in Manchester om transfer naar City af te ronden

Laatste update:

De schoonzoon van Diego Maradona is dinsdag om 14:00 uur in Buenos Aires (19:00 uur in Europa) in een vliegtuig van British Airways gestapt. Hij arriveert woensdagmorgen in Engeland. Trainer Roberto Mancini speelt met de aanstaande komst van Agüero waarschijnlijk vast in op het naderende vertrek van Carlos Tévez, die heeft aangegeven weg te willen uit Manchester. Vooralsnog bijten geïnteresseerde clubs zich echter stuk op het prijskaartje en de salariseisen van Apache, en dus is Tévez nog altijd speler van Manchester City.

Het rijtje spitsen in de Eastlands was al indrukwekkend, maar als Agüero daadwerkelijk de overstap gaat maken puilt de aanvalslinie uit. Een opsomming: Agüero, Tévez, Edin Dzeko en Mario Balotelli. Daarnaast hebben ook Emmanuel Adebayor, Roque Santa Cruz en Craig Bellamy nog een contract in Manchester, terwijl jongeling Alex Nimely aan de poort rammelt.

Volgens diverse Spaanse media heeft Atlético een aparte clausule in de overeenkomst met Manchester City bedongen. Agüero mag voor de zomer van 2013 niet door the Citizens aan Real Madrid worden verkocht. De aartsrivaal van Atlético had ook interesse in Agüero, maar wilde de banden met de buurman niet verbreken. Juventus was ook in de markt, maar zag al snel in dat men niet was opgewassen tegen de rijkste club ter wereld.

Update 27 juli 11:14 uur - Update: Agüero landt in Manchester om transfer naar City af te ronden
De berichtgeving van the Guardian blijkt juist te zijn. Sergio Agüero meldt op zijn officiële Twitter-pagina dat hij inmiddels in Manchester is aangekomen, om zijn transfer naar Manchester City af te ronden. "Ik ben net in Manchester aangekomen om de laatste details van mijn contract met Manchester City af te ronden. Alles gaat naar wens. Straks vertel ik jullie meer", aldus El Kun.

Manchester City heeft Sergio Agüero nodig om kampioen te worden

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
16
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
12
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
11
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties