Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aissati alvast op elftalfoto, maar salaris nog altijd struikelblok

Laatste update:

"De selectie is nog vrij smal op dit moment en ook daarom is zijn komst zeer welkom", liet Vitesse op dat moment weten. Een week later, toen Aissati zich bewezen had in een oefenwedstrijd, kon trainer Rutten nog niets zeggen over een contract. Niet veel later kwam echter naar buiten dat er een aanbieding klaar lag voor de 23-jarige middenvelder. Aissati twijfelde om 'ja' te zeggen, omdat hij ook het buitenland een interessante optie vond.

Volgens de regionale radio- en televisiezender heeft Aissati, die uitkwam voor PSV, FC Twente (huur) en Ajax, nu alsnog zijn jawoord gegeven. Vitesse bevestigt het nog niet, dus is nog onbekend voor hoe lang de frêle middenvelder tekent. In het seizoen 2011/11 was hij al op huurbasis actief bij de club: hij deed het toen goed en speelde 29 duels, waarin hij viermaal scoorde. Nadien keerde hij terug bij Ajax.

Update 16 juli 18:25 uur - Aissati donderdag al speelgerechtigd voor Vitesse
Vitesse heeft het nieuws nog altijd niet bevestigd op de website van de club, maar Ismaïl Aissati keert toch echt terug naar Arnhem. De NOS meldt dat de middenvelder inmiddels een meerjarig contract heeft getekend en donderdag in de wedstrijd tegen Plovdiv in de voorronde van de Europa League al speelgerechtigd is voor de ploeg van trainer Fred Rutten. Het is nog altijd niet bekend voor hoeveel jaar hij heeft getekend.

Update 18 juli 9:15 uur - Aissati alvast op elftalfoto, maar salaris nog altijd struikelblok
Ismaïl Aissati liet zich maandag vereeuwigen met de selectiespelers van Vitesse van het seizoen 2012/13, maar of de middenvelder daar zelf bij gaat horen is helemaal nog niet zeker. Tegenover de Gelderlander wil Aissati, die vertrok bij Ajax, zijn komst naar de Arnhemmers nog niet bevestigen. Beide partijen zijn het nog niet eens over het salaris en de zaakwaarnemer van de geboren Utrechter gaat opnieuw met de clubleiding van Vitesse om tafel. Haast is geboden, want de selectie reist woensdag al af naar Bulgarije. Donderdag staat daar het Europese duel met Lokomotiv Plovdiv op het menu. Aissati mist dat duel naar alle waarschijnlijkheid.

Met Ismaïl Aissati erbij kan Vitesse voor een top vijf-klassering gaan

Meer nieuws

Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
0
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
0
L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
39
Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
13
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties