Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aissati-nieuws neemt bizarre wending: 'Ik zie ervan af'

Laatste update:

Aissati kwam het afgelopen seizoen uit voor Alanyaspor. Hij speelde twaalf duels in de Süper Lig en was daarin niet trefzeker. De tweevoudig international van Marokko brak in 2005 door bij PSV en kwam later uit voor FC Twente (huur), Ajax, Vitesse (huur), Antalyaspor, Terek Grozny en dus Alanyaspor.

De 28-jarige aanvallende middenvelder stond te boek als een supertalent uit de opleiding van PSV, maar heeft die belofte nooit volledig ingelost. Hij speelde in totaal 44 duels voor de Eindhovense club, waarin Aissati 3 keer scoorde. Bij Ajax kwam hij tot 41 wedstrijden en 6 doelpunten.

Update 2 juli 13.47 uur - Aissati-nieuws neemt bizarre wending: 'Ik zie ervan af'
Nog voor hij een voet heeft gezet op het trainingsveld van ADO Den Haag, is Ismaïl Aissati alweer weg bij de club. De transfervrije middenvelder had gevraagd zijn conditie op peil te kunnen houden, maar verbaasde zich over de manier waarop zijn komst werd gecommuniceerd. "Ik las dat ik een week de tijd zou krijgen om een contract af te dwingen. Maar dat is helemaal niet mijn intentie. Dus zie ik maar van de trainingen af", vertelt hij aan De Telegraaf.

Is Ismaïl Aissati een meerwaarde voor ADO Den Haag, denk je?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
5
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties