Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax-aanvaller: 'Torpedo Moskou is niet de club waar ik heen wil'

Laatste update:

Mogelijk gaat Van Kessel aan de slag in Oostenrijk: hij gaat een proefperiode afwerken bij Austria Wien. Via de officiële kanalen maakt de club uit de hoofdstad bekend dat Van Kessel komende week een stage afwerkt. "We gaan hem goed bekijken en zullen na het trainingkamp in Velden zien of hij de juiste man is voor onze club", zegt directeur Thomas Parits.

Van Kessel heeft nog geen competitiewedstrijden gespeeld voor het eerste van Ajax. In het seizoen 2012/13 werkte hij tien wedstrijden af bij Almere City FC; hij maakte een doelpunt in de Jupiler League. Bij AS Trencín kwam hij tot 25 wedstrijden.

Update 5 juli 19.12 uur - Austria Wien gaat niet in zee met overbodige Ajax-aanvaller
Austria Wien gaat niet in zee met Gino van Kessel. De 21-jarige aanvaller van Ajax heeft de technische leiding van de Oostenrijkse club niet kunnen overtuigen. "We bedanken hem voor zijn inzet, maar zoeken verder om ons op de spitspositie te versterken", legt directeur Thomas Parits uit op de officiële website van de club. Vorig seizoen speelde Van Kessel op huurbasis voor AS Trencín.

Update 22 juli 21.10 uur - Overbodige Ajax-spits loopt stage bij Russische promovendus
Gino van Kessel is op proef bij Torpedo Moskou, zo maakt de Russische promovendus via de officiële kanalen bekend. De aanvaller deed maandag mee in de met 0-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen het Albanese Teuta. De 21-jarige Ajacied stond in Oostenrijk negentig minuten lang op het veld, maar kwam niet tot scoren. Van Kessel werd door Ajax eerder verhuurd aan AS Trencín en liep onlangs stage bij Austria Wien, maar dwong er geen contract af.

Update 25 juli 13.00 uur - Ajax-aanvaller: 'Torpedo Moskou is niet de club waar ik heen wil'
Het is nog onduidelijk waar Gino van Kessel zijn loopbaan zal gaan vervolgen, maar de aanvaller gaat in ieder geval niet naar Torpedo Moskou. "'De stage ging goed, maar Torpedo Moskou is niet de club waar ik heen wil", reageert Van Kessel, die eerder bij Austria Wien stage liep, tegenover Ajax Showtime. "Dat lag eigenlijk aan alles bij de club, waaronder de speelstijl. Nu is het wachten op andere mogelijkheden."

Gino van Kessel moet een kans krijgen bij Ajax

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
47
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties