Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ajax bereikt akkoord over transfer van 4,5 miljoen euro'

Laatste update:

Ajax volgt de enkelvoudig Argentijns international al langere tijd intensief. De scouts van de nummer twee van de Eredivisie, onder wie hoofdscout Henk Veldmate, zijn onder de indruk geraakt en Independiente zou volgens Argentijnse media al een bod van vier miljoen euro hebben ontvangen vanuit Amsterdam. De verdediger staat open voor een transfer naar Europa.

Tagliafico was naar verluidt eerder al in beeld bij Feyenoord, waar hij werd gezien als opvolger van de naar AS Monaco vertrokken Terence Kongolo. Ook bij PSV stond hij op het lijstje, maar hij bleek niet haalbaar voor de Eindhovenaren. Ajax hoopt hem wel in huis te halen, want directeur spelersbeleid zoekt al langer naar een geschikte linksback. Deze werd afgelopen zomer niet gevonden, waardoor trainer Marcel Keizer noodgedwongen het seizoen moest starten met Mitchell Dijks op de linkerflank. Ook Nick Viergever, Daley Sinkgraven en Maximilian Wöber speelden als linkervleugelverdediger.

Tagliafico, die ook in het centrum van de verdediging kan spelen, speelde in het seizoen 2012/13 voor Real Murcia, maar zijn verblijf in Europa bleef beperkt tot een seizoen. Sinds 2015 staat hij onder contract bij de Argentijnse topclub Independiente, dat destijds bijna drie miljoen euro voor hem betaalde aan Banfield.

Update woensdag 20 december 10.38 uur - 'Ajax bereikt akkoord over transfer van 4,5 miljoen euro'
Ajax heeft een akkoord bereikt met Independiente over de transfersom van Nicolás Tagliafico, zo meldt Tuttomercatoweb. De Amsterdammers betalen 4,5 miljoen euro voor de Argentijnse linksback. De nummer twee van de Eredivisie zou de komst van de enkelvoudig international op korte termijn wereldkundig maken.

Meer nieuws

Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
0
'Stijn van Gassel kan direct na degradatie kiezen uit drie Eredivisie-clubs'
2
Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend
24
Live meepraten in oefeninterlands: Duitsland - Oekraïne
0
Live meepraten in oefeninterlands: Engeland - Bosnië-Herzegovina
3
Officieel: Real Madrid bevestigt komst van Kylian Mbappé
147

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties