Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax bevestigt aftocht Gravenberch naar Roemenië

Laatste update:

Voor de 34-jarige Ogararu betekent dit zijn eerste trainersklus. Hij liep stage bij Ajax, de club waarvoor hij tussen 2006 en 2010 ook speelde, en moet Cluj nu voor degradatie behoeden. De club staat na zes wedstrijden op de achtste plaats en ondanks dat er geen direct degradatiegevaar dreigt, besloot Cluj om vrijdag te breken met coach Mihai Teja.

Komende zondag zit Ogararu, bij de oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk, voor het eerst als eindverantwoordelijke in de dug-out van Cluj. Groenendijk en Ogararu worden zaterdag overigens officieel gepresenteerd bij Universitatea Cluj.

Gravenberch
Naast Groenendijk en Ogararu gaat ook Danzell Gravenberch naar de tweede club van Cluj. Het Roemeense Dolce Sport meldt dat de twintigjarige verdediger, die nog een contract tot volgend jaar zomer heeft bij Ajax, eveneens naar Universitatea vertrekt. Eerder kwam Gravenberch op huurbasis uit voor NEC.

Update 8 september 17.06 uur - Ajax bevestigt aftocht Gravenberch naar Roemenië
Het Roemeense Dolce Sport stelde vorige week dat Danzell Gravenberch op weg was van Ajax naar Universitatea Cluj en die informatie klopte. De Amsterdammers laten maandag weten dat de twintigjarige verdediger zijn loopbaan vervolgt in het shirt van de Roemenen. Hij ontmoet daar Alfons Groenendijk, die zijn ex-trainer was bij Jong Ajax en nu technisch directeur is in Cluj. De nieuwe hoofdtrainer is George Ogararu.

Denk jij dat Groenendijk en Ogararu succes zullen hebben in Cluj?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties