Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax bevestigt komst van centrumverdediger Leyder

Laatste update:

Leyder is een zestienjarige centrumverdediger én controlerende middenvelder die Club Brugge verliet, omdat de jongere jongens in het internaat werden gepest door de oudere talenten. De aanvoerder van België ging naar Zulte Waregem en vervolgt zijn loopbaan nu bij Ajax, waar hij deze week een driejarig contract zal tekenen. Anderlecht en enkele Franse clubs wilden Leyder ook graag hebben, maar na twee bezoekjes aan De Toekomst heeft de Belg besloten om voor Ajax te kiezen.

Naast Leyder zal ook El-Ghazi voor drie jaar gaan tekenen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars bevestigt dat de 'traditionele rechtsbuiten' een aanbieding heeft ontvangen en dat El-Ghazi, die als voetballer wordt vergeleken met Nacer Chadli, graag naar Ajax wil komen. De zeventienjarige dribbelaar uit Barendrecht kan voor slechts een opleidingsvergoeding worden overgenomen van Sparta.

Update 15 april 13.53 uur - Ajax bevestigt komst van centrumverdediger Leyder
Ajax bevestigt maandagmiddag dat het de linksbenige centrumverdediger Nathan Leyder overneemt van het Belgische Zulte Waregem. In de ochtend bracht De Telegraaf dat nieuws al naar buiten en nu maakt ook Ajax zelf melding van Leyders aanstaande komst. Per 1 juli van dit jaar staat de zestienjarige verdediger onder contract in Amsterdam, voor minimaal drie seizoenen.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties