Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ajax bevestigt optie tot koop in huurdeal van Orejuela

Laatste update:

Cruzeiro wil Orejuela graag op huurbasis overnemen en een optie tot koop in de deal opnemen. Ajax staat open voor een vertrek van de Colombiaanse verdediger, die in Amsterdam nooit aan de verwachtingen wist te voldoen. Orejuela werd in 2017 voor een bedrag van 3,5 miljoen euro overgenomen van Deportivo Cali. Een vaste waarde in het eerste elftal van Ajax wist de vleugelverdediger echter nooit te worden.

Vorig seizoen speelde Orejuela vier wedstrijden in de hoofdmacht, drie in de KNVB Beker en één in de Eredivisie. De 23-jarige Colombiaan moest het voornamelijk stellen met optredens voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Dit seizoen maakte Orejuela nog geen enkele keer deel uit van de wedstrijdselectie van Ajax. Het contract van de verdediger loopt nog tot medio 2022.

Update 3 januari 15.17 uur - Cruzeiro-bestuurder bevestigt komst van Ajacied Orejuela
De clubs hebben de overstap nog niet wereldkundig gemaakt, maar vicevoorzitter Itair Machado bevestigt tegenover Globo Esporte al dat Cruzeiro Luis Orejuela voor een jaar gaat huren van Ajax. De 22-jarige Colombiaan zal vrijdag aankomen in Belo Horizonte. Cruzeiro kan later voor anderhalf miljoen euro vijftig procent van de eigendomsrechten van Orejuela opkopen, zo schrijft de krant.

Update 6 januari 21.57 uur - Cruzeiro maakt huurdeal met Ajax officieel
Luis Orejuela heeft Ajax op huurbasis verlaten. De Colombiaanse rechtsback gaat op huurbasis aan de slag bij Cruzeiro. De Braziliaanse club meldt zondagavond dat de verdediger voor een jaar wordt gehuurd van de Amsterdammers. De 23-jarige back heeft al meegetraind met zijn nieuwe club.

Update 8 januari 19.24 uur - Ajax bevestigt optie tot koop in huurdeal van Orejuela
Twee dagen nadat Cruzeiro het nieuws al bekendmaakte, bevestigt nu ook Ajax dat Luis Orejuela het seizoen op huurbasis afmaakt bij de Braziliaanse club. Ajax laat weten dat er een optie tot koop is opgenomen in het huurcontract. Orejuela heeft bij Ajax een verbintenis tot de zomer van 2022.

Snap jij dat Ajax Luis Manuel Orejuela wil laten gaan?

Meer nieuws

NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
5
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
43
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties