Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax bevestigt vertrek van doelman naar Jupiler League

Laatste update:

Mous kwam in het afgelopen seizoen tot drie competitiewedstrijden voor Jong Ajax in de Jupiler League; tegen Sparta Rotterdam pakte hij nog een rode kaart. Mous kan gezien worden als de opvolger van Luuk Koopmans, die naar alle waarschijnlijkheid naar PSV vertrekt. Mous moet met Nick Hengelman gaan uitmaken wie de nieuwe eerste doelman wordt bij Oss.

De keeper van Ajax, die zich in 2005 in de jeugdopleiding van de hoofdstedelingen meldde, heeft zin in het nieuwe avontuur: "FC Oss lijkt me een gezellige club, waar ik me als jonge keeper uitstekend kan ontwikkelen. Het is mijn doel om er komend seizoen het maximale uit te halen", zegt hij tegen het Brabants Dagblad.

Update 29 mei 15.29 uur - Ajax bevestigt vertrek van doelman naar Jupiler League
Xavier Mous gaat inderdaad aan de slag bij FC Oss. Ajax bevestigt vrijdagmiddag op de website van de club dat de doelman voor een jaar verhuurd wordt aan de eerstedivisionist. Mous heeft nog een contract voor een jaar bij Ajax, maar in deze verbintenis zit een optie voor nog een extra seizoen.

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
8
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
20
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties