Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ajax-doelwit' kiest voor avances van Bundesliga-nieuwkomer

Laatste update:

De 33-jarige Voronin leeft in onmin met zijn trainer Sergei Silkin en komt niet aan spelen toe. Voor het jeugdduel met de beloften van Zenit Sint-Petersburg was de aanvaller, die over een contract tot eind 2014 beschikt, zelfs niet geselecteerd. De ex-speler van onder meer Liverpool en Bayer Leverkusen maakte vijftien doelpunten in 63 competitiewedstrijden voor de Moskouse club.

Volgens de krant zou er meer interesse uit Nederland zijn voor Voronin. die zelf de voorkeur geeft aan een terugkeer naar Duitsland. Rubin Kazan is bovendien zeer concreet. Zaakwaarnemer Andriy Golovach hult zich in nevelen over de vermeende interesse van Ajax. "De interesse komt aardig op gang en over een paar dagen weten we wellicht meer. De interesse van Ajax kan ik niet bevestigen noch ontkennen." Golovach behartigt ook de belangen van ex-Ajacied Dmitriy Bulykin, die inmiddels voor FC Twente heeft gekozen.

Update 30 juli 19:00 uur - 'Ajax-doelwit' kiest voor avances van Bundesliga-nieuwkomer
Ajax kan de hoop op de komst van Andriy Voronin laten varen. De aanvaller speelt komend seizoen op huurbasis voor Fortuna Düsseldorf. De 33-jarige Voronin werd vorig seizoen bij het begin van de Russische play-offs gepasseerd bij Dynamo Moskou en dat zat hem heel hoog. De 74-voudig international diende een transferverzoek in en na lang zoeken heeft hij een nieuwe club gevonden. Bij de Bundesliga-promovendus is hij al de vijftiende (!) nieuwkomer deze zomer.

Andriy Voronin is een goede versterking voor Ajax

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties