Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax-doelwit van vier miljoen weigert transfer: 'De keuze was aan mij'

Laatste update:

Volgens Het Laatste Nieuws bereikte Ajax een paar weken geleden een akkoord met KAS Eupen over een transfersom van drie miljoen euro. Van Crombrugge zag op het laatste moment zelf af van een transfer. "Er was de voorbije weken veel interesse, maar Hendrik heeft uiteindelijk besloten om te blijven", zo licht directeur Christoph Henkel toe.

"Hendrik is van mening dat hij zich bij Eupen het beste verder kan ontwikkelen. Iets waar we alleen maar blij om kunnen zijn." De 24-jarige doelman verlengde eerder dit jaar zijn contract tot de zomer van 2020.

Update 11 juli 22.00 uur - Ajax-doelwit van vier miljoen weigert transfer: 'De keuze was aan mij'
Ajax zag in Hendrik Van Crombrugge de perfecte opvolger van Diederik Boer, die vertrok naar PEC Zwolle. De doelman van KAS Eupen geeft in gesprek met Sport/Voetbalmagazine aan dat de clubs het eens waren over een bedrag van vier miljoen euro, maar dat hij zelf de stekker uit de overgang heeft getrokken. "De keuze was aan mij. Ik heb er even over nagedacht en besloten om nog een jaar bij Eupen te blijven om hier mijn prestaties van vorig seizoen te verbeteren, ook al zou negentig procent van de spelers in mijn geval voor Ajax gekozen hebben", aldus de sluitpost.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties