Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ajax en Dennis Bergkamp eindelijk van elkaar verlost

Laatste update:

Na de bekeruitschakeling werd Bergkamp samen met trainer Marcel Keizer en assistent Hennie Spijkerman op non-actief gesteld. Direct na het besluit van de clubleiding, tekende Bergkamp via zijn advocaat Harro Knijff bezwaar aan. Sindsdien krijgt hij nog altijd iedere maand zijn salaris, zonder dat hij daar iets voor hoeft te doen. "Het is stil aan de zijde van Ajax", reageert Knijff desgevraagd tegenover het dagblad.

Als Ajax af wil van Bergkamp, dan zal de huidige nummer twee van de Eredivisie over moeten gaan tot een arbitragezaak. Bergkamp wacht voorlopig af met het ondernemen van actie, mede ook omdat hij dat niet verstandig acht in deze fase van de competitie. Hij zou via de juridische weg 'recht op arbeid' kunnen proberen af te dwingen, maar Bergkamp staat er na het ontslag van Peter Bosz en de aanstelling van Keizer niet goed op bij de fans, zo klinkt het.

Een geforceerde terugkeer bij Ajax, zou de relatie allesbehalve verbeteren. "Je zou denken dat Ajax met de oplossing komt", zegt Knijff. Het contract van Bergkamp loopt voor onbepaalde tijd door. "Het is voor Ajax moeilijk om netjes afscheid te nemen van een icoon", besluit de advocaat.

Update 20 juli 12.12 uur - Ajax en Dennis Bergkamp eindelijk van elkaar verlost
Dennis Bergkamp heeft Ajax definitief verlaten. De Amsterdammers hebben een akkoord bereikt over de afwikkeling van het ontslag van de oud-speler. "We hebben een regeling getroffen", laat advocaat Harro Knijff weten aan Het Parool. Bergkamp stond al geruime tijd op non-actief en ontving maandelijks 25.000 euro van Ajax. Met een financiële regeling komt er een einde aan de slepende zaak. "Als je een regeling treft, moet je niet piepen", stelt Knijff, die niet laat weten welk bedrag Bergkamp ontvangt.

Denk jij dat het ooit nog goedkomt tussen Dennis Bergkamp en Ajax?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties