Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax en FC Groningen akkoord over transfersom Zivkovic

Laatste update:

Aan het begin van de week zei Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, ervan uit te gaan dat de verkoop van Zivkovic deze week afgerond zou kunnen worden. Tot nu toe is het echter nog door geen van beide clubs definitief gemaakt. De media spreken van een transfersom tussen de tweeënhalf en drieënhalf miljoen euro voor de pas zeventienjarige aanvaller.

In een reactie aan RTV Noord zegt Zivkovic vrijdag dat veel mensen hem al benaderen, aanspreken en feliciteren met de stap naar Ajax. 'Kleine jochies' op zijn school spreken hem ook al geregeld aan. Dat vindt Zivkovic leuk, maar hij hoopt dat de transfer binnen afzienbare tijd écht rond zal zijn. "Ook voor een beetje rust. Ik probeer het zo veel mogelijk links te laten liggen en me te focussen op FC Groningen en op school."

Update 16 maart 23.28 uur - Ajax en FC Groningen akkoord over transfersom Zivkovic
Ajax kan Richairo Zivkovic snel presenteren als eerste aanwinst voor het volgende seizoen. Het was al bekend dat de onderhandelingen met FC Groningen voorspoedig verliepen en inmiddels is er een akkoord bereikt over een transfersom van naar verluidt 2,5 miljoen euro. Algemeen directeur Hans Nijland kan dat bedrag echter niet bevestigen. "Ajax is een beursgenoteerd bedrijf, daar mogen wij niks over zeggen", zegt hij tegen het Dagblad van het Noorden. Zivkovic, die zaterdag nog scoorde tegen ADO Den Haag, gaat voor drie jaar tekenen in Amsterdam.

Slaat Ajax een goede slag met het binnenhalen van Richairo Zivkovic, denk je?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
0
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
25
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties