Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Ajax en Heerenveen naderen akkoord; Johnsen niet in deal betrokken'

Laatste update:

Eerder deze week meldde De Telegraaf dat Marin voor een bedrag van twaalf miljoen euro op weg is naar Ajax. Hij wordt gezien als de opvolger van Frenkie de Jong, die naar Barcelona vertrekt. Overmars bevestigt dat de 22-jarige international van Roemenië 'zo goed als' binnen is. "Het gaat niet meer om details, nee."

Bovendien werkt Ajax aan de komst van Kjell Scherpen. Overmars heeft er, in tegenstelling tot de fanatieke F-Side, geen problemen mee dat de doelman van FC Emmen als elfjarige denigrerende tweets plaatste over Ajax. "Het is een talentvolle keeper die, denk ik, grote stappen kan gaan maken. We willen met hem aan de slag gaan. Sommige dingen moet je gewoon vergeven en vergeten. Ikzelf zal hem zeker steunen."

Kik Pierie van sc Heerenveen is het laatste doelwit waar Ajax concreet mee bezig is. Woensdag meldde De Telegraaf dat Ajax zich heeft gemeld bij sc Heerenveen en bereid is om Dennis Johnsen in de deal te betrekken; de aanvaller wordt dit seizoen door de Friezen gehuurd van Ajax. "Daar zijn we mee in gesprek", zegt Overmars over Pierie. Tot slot hoopt men linksback Nicolás Tagliafico uit de handen van het geïnteresseerde Atlético Madrid te houden. "Natuurlijk zijn we bezig om Nico hier nog een jaar te houden. We gaan het de komende weken zien."

Overigens erkent Scherpen in een interview met de NOS dat hij 'wat domme dingen' op internet heeft gezet als kind. "Dat komt nu terug en dat is voor mij klote, maar verder geef ik daar niet teveel aandacht aan. En ik denk dat de rest dat ook niet moet doen", aldus de negentienjarige doelman. "Je schrikt er wel van, dat het zó losgaat. Maar ja, dat is dan zo bij een grote club. Dat hoort erbij, zeggen ze dan hè? Het is nu gebeurd. Dat is niet leuk, maar het is niet anders."

Update 1 april 12.45 uur - 'Ajax en Heerenveen naderen akkoord; Johnsen niet in deal betrokken'
Ajax en sc Heerenveen naderen een akkoord over Kik Pierie, zo weet Voetbal International te melden. Van een deal is nog geen sprake, maar de verschillen tussen vraag en aanbod zijn dusdanig dat een overeenkomst spoedig gesloten zou kunnen worden. Ajax wilde de aan Heerenveen verhuurde Dennis Johnsen in de deal betrekken, maar dit zien de Friezen niet zitten. Heerenveen wil de Noorse vleugelaanvaller graag overnemen, alleen niet als onderdeel van de transfer van Pierie.

Zijn Razvan Marin, Kjell Scherpen en Kik Pierie allemaal goede aankopen voor Ajax?

Meer nieuws

Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
28
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
11
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
30
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
35
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties