Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ajax en Roda JC legden ook contact met Duitse doelman

Laatste update:

Hildebrand moet in het Abe Lenstra Stadion de concurrentie aangaan met Brian Vandenbussche en Kenny Steppe. De routinier was jarenlang een zeer betrouwbare doelman in dienst van VfB Stuttgart, waarmee hij in het seizoen 2006/07 de landstitel en de DFB Pokal won. Hij speelde toentertijd zeven interlands.

In de zomer van 2007 vertrok Hildebrand naar Valencia, maar dat was het begin van een stagnerende loopbaan. Al na één seizoen vertrok de doelman uit Spanje en koos hij voor TSG Hoffenheim. Ook daar bleef Hildebrand maar één jaar. Een eenjarig contract met Sporting leverde ook amper speeltijd op.

Update 27 augustus 20:24 uur - Ajax en Roda JC legden ook contact met Duitse doelman
De Leeuwarder Courant berichtte zaterdagochtend dat sc Heerenveen wel oren had naar Timo Hildebrand en die informatie blijkt te kloppen. "We hebben contact gehad met Ajax, Roda JC en sc Heerenveen", bevestigt zaakwaarnemer Jörg Neblung aan Voetbal International. "Maar er lopen geen onderhandelingen en het gaat niet om concrete belangstelling." Ajax lijkt inmiddels van de markt, nu het Jasper Cillessen binnen heeft. Roda JC en sc Heerenveen trokken nog geen nieuwe doelmannen aan.

Timo Hildebrand is een goede doelman voor sc Heerenveen

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties